Uitgenodigde 'Viewer' - 'Aan de slag met CSC'

Gebruikersprofiel CSC: ‘Viewer’.

Hoe de CSC app downloaden en registreren?

Als je wordt uitgenodigd tot een project en je hebt de CSC app nog niet gedownload of je bent nog niet geregistreerd in CSC, dan ontvang je een mail die jou hiervan melding geeft.

Voer hierna volgende stappen uit:

1. Download de CSC app op jouw smartphone of tablet, ga naar:

• Google Play voor Android gebruikers  - Appstore voor Apple gebruikers
  • Tip – Zoek in de stores op trefwoord: ‘CSC werf’

2. Druk op ‘Registreren’ in het Startscherm:

• Geef vervolgens jouw naam, e-mail, gsmnummer in en kies een wachtwoord.
    ! Je wordt uitgenodigd op basis van jouw email, gebruik hetzelfde emailadres waarop je uitgenodigd werd om jou te registreren.

3. Na jouw registratie krijg je toegang tot jouw projectenlijst:

• Je ziet de projecten waarvoor je uitgenodigd werd, automatisch staan in jouw lijst.
  • Zie je nog geen enkel project in jouw overzicht staan, dan betekent dit dat er nog geen projecten aan jou toegekend werden.

Hoe werk je verder in CSC als ‘Viewer’?