Is CSC ook in desktopversie beschikbaar?

Ja. CSC staat digitaal ter beschikking op de verschillende platformen. Zowel in app en desktopversie kan je CSC aanwenden.

• Via jouw desktop of laptop kun je op kantoor jouw project voorbereiden of beheren met CSC.
  • Via de mobiel, smartphone of tablet met 4G connectie/Wifi heb je CSC steeds bij de hand op de werklocatie en kun je terplekke je project beheren en instant inspelen op de werkrisico's.

Kortom, als gebruiker heb je alle vrijheid van keuze. Gebruiksgemak staat voorop met CSC.

Hoe log ik aan op de desktopversie?

© CSC - Risk Minimizer