Waarom gebruiken aannemers CSC?

Onze klanten, KMO of MKB aannemers in de bouw, kiezen voor CSC omdat dit hun tijd en geld bespaart in het opmaken van risicoanalyses, project veiligheidsplannen en opvolgen van veiligheidsacties. CSC geeft expertise en stelt hun in staat om op een verantwoorde manier veiligheidsopvolging op de projectlocatie, bouwplaats of werf te voorzien zoals het wettelijk hoort en ongevallen te voorkomen.

CSC werkt voor hun bijzonder handig op de werksite omdat de CSC app laagdrempelig en intuïtief werkt. In 1 klik is de veiligheidsopvolging per projectlocatie, bouwplaats of werf zichtbaar en wordt de controle behouden over verschillende projecten heen. Met de CSC app heb je veiligheid immers altijd bij de hand op de werklocatie zelf, daar waar het werk gebeurt.

Wens jij ook CSC te gebruiken, schrijf jou met plezier hier in.
Ons CSC team helpt jou graag verder.