'Manager' en/of 'Administrator - Opleiding 'Aan de slag met CSC'

Voor wie is deze opleiding bedoeld? Voor de leidinggevende, werkvoorbereiders of overige ondersteunende functies. Kortom: voor diegenen die actief een projectlocatie werf of bouwplaats beheren in België en/of Nederland.

Gebruikersprofiel CSC:   ‘Manager’ en/of 'Administrator'

Ga naar de RM Community en registreer (bij een eerste gebruik) of log je aan:
1. Klik op de knop 'Resources' bovenaan in het menu.
2. Vervolgens zie je de opleiding 'Aan de slag met CSC' verschijnen.
3. Klik op 'Ga verder' en doorloop de opleiding.

Deze opleiding 'Aan de slag met CSC' instrueert jou over het gebruik van de CSC app. Wanneer je werkt in de CSC desktopversie werkt dit gelijkaardig.

TIP! Als je deze opleiding gevolgd hebt kun je deze presentatie als naslagwerk houden bij het gebruik van CSC. Bij CSC gebruiksvragen kun je ook steeds 24u/dag ons CSC helpcenter raadplegen waar je jouw vraag digitaal kan stellen en kan putten uit onze uitgebreide kennisdatabank.

Kun je jouw antwoord niet vinden via ons CSC helpcenter? Stel jouw vraag aan ons helpdeskteam via 'helpdesk@riskminimizer.eu'. We helpen je graag verder.