Welke CSC formules zijn er? Wat is de kostprijs?

De CSC formule is zo opgebouwd dat er een samenspel is tussen betalende en gratis gebruikers. Er zijn 3 betalende licenties die voor een jaar of per maand kunnen afgesloten worden.

Je kiest als aannemer de licentie of licenties volgens het aantal betalende gebruikers die je nodig acht om actief de projectlocaties, werven of bouwplaatsen, te gaan beheren. Typisch zijn de betalende gebruikers projectleiders, projectmanagers, uitvoerders of werfleiders, projectvoorbereiders en eventuele ondersteunende functies. Alle overige gebruikers zijn gratis.

Iedere licentie beschikt over dezelfde functionaliteiten voor de betalende als gratis gebruiker. Dit voor een onbeperkt aantal projecten. We houden het graag transparant. Op onze CSC website kun je de actuele CSC tarieven raadplegen en de licenties digitaal aankopen. Ook vind je er een detailoverzicht van het verschil in functionaliteiten voor de betalende en gratis gebruiker.

Wil je graag meedoen en een licentie gratis uitproberen? Klik hier.