Kan ik een risicoanalyse tijdelijk opslaan en later afwerken in CSC?

Ja, dit kan, je kan eraan werken wanneer het jou uitkomt.

• In de CSC app kan dit bij een I-phone door weg te swippen van het scherm, voor een Androïd phone gebruik je het pijltje.
  • In de CSC desktopversie klik je op de projectlink bovenaan  het scherm.

De risicoanalyse topics die je selecteert worden automatisch opgeslagen. De betrokken risicoanalyse in opbouw zie je in jouw projectscherm staan. Het feit dat deze risicoanalyse nog niet afgerond werd, kun je herkennen aan het oranje staafje dat je voor de betrokken risicoanalyse titel ziet staan.

Als je terug verder aan deze risicoanalyse wenst te werken klikt je in het projectscherm de betrokken risicoanalyse titel aan, klik verder en zo kom je opnieuw in de risicoanalyse opbouw modus terecht waar je gewoon verder kan  werken. Verlaat de risicoanalyse werkmodus opnieuw volgens de hierboven aangegeven manier als je deze later wenst af te werken of rond deze af met de knop 'Risicoanalyse afronden' wanneer klaar.