Een nieuwe projectlocatie aanmaken

Gebruikersprofiel CSC : 'Manager' of 'Adminstrator'

Het aanmaken van een nieuw project, werf of bouwplaats, spreekt voor zich eens je ingelogd bent in CSC. Na het inloggen kom je op jouw projecten overzichtenscherm en zie je onderaan in jouw scherm volgende oranje knop staan:

1. Klik en vul vervolgens de gevraagde projectcoördinaten in.
2. Vul de projectnaam en project adresgegevens in.
3. Duid het toepasselijke land  van het project aan: ‘Nederland’ of ‘België’.
4. Selecteer 1 of 2 project leidinggevenden* en vul indien gewenst 1 of meerdere klant contacten in.
5. Na het invullen van een aantal coördinaten licht volgende knop op:

Druk op de knop 'Maak nieuw project aan' als je alle gegevens aangevuld hebt. Daarna kom je in jouw specifiek project overzichtsscherm terecht.

Noot*. Je kunt enkel leidinggevenden kiezen uit de keuzelijst die reeds toegevoegd of geregistreerd zijn in CSC.
Geen nood als de keuzelijst voor het selecteren van de leidinggevenden nog niet actueel is bij het aanmaken van de projectlocatie. Je kunt gewoon doorgaan met de projectlocatie te registreren en later de betrokken 'werfleider/hoofduitvoerder' en/of 'projectleider/projectmanager' aanvinken als de betrokken gebruikers toegevoegd of geregistreerd zijn CSC.

! Je kan enkel een nieuw project aanmaken als je een betalende gebruiker bent, als je licensed bent als 'manager' of 'Adminstrator'. Wens je zich als bedrijf aan te sluiten om dit te kunnen? Schrijf jou hier in.

Wat als mijn project klaar is of ik wil het verwijderen?