Opmaak, download en upload van V&G plan met CSC

Gebruikersprofiel CSC :  'Manager' van het betrokken project.

! Het V&G plan dat opgemaakt en gedownload wordt bevat info die automatisch vanuit CSC in het V&G plan aangevuld worden. Dit betreft de gegevens van jouw bedrijf, het project en de bijhorende risicoanalyses.

Voor een optimale download dien je daarom eerst:
- De toepasselijke project risicoanalyses opmaken.
- De specifieke projectgegevens aanvullen en opslaan.
- Te checken (wanneer niet bekend) of  jouw bedrijfsgegevens aanwezig zijn.

Download daarna het V&G plan als volgt:

1. Ga naar jouw projectscherm en klik op 'Nieuw project V&G plan':

2. Druk op het toepasselijk plan:

3. Download dit als Word format ter verdere afwerking:

• Alle ingevulde gegevens in CSC worden automatisch weergegeven in het V&G plan die vanuit CSC gedownload worden.
  • In het Word plan word je verder begeleid met een aantal markeringen tot afwerking van het plan.
  • Je kan het V&G plan aanvullen waar wenselijk.
  •  ! Let er alvast op de markering terug uit te schakelen voordat je het V&G plan afdrukt of/en in pdf opslaat.

4. Uploaden van afgewerkt V&G plan in CSC

• Upload jouw getekende 'pdf' versie terug als het plan afgewerkt werd in Word, via de 'upload' knop in jouw betrokken project:

• Heb je een eigen V&G plan template die je bij voorkeur gebruikt? Dan kun je ook dit V&G plan in pdf versie via bovenstaande knop uploaden in CSC.
  • Alle 'Viewers' van jouw project zien de de opgeladen 'pdf' versie in hun projectscherm en kunnen dit steeds downloaden ter inzage. Als 'Viewer' heeft men geen inzage in de 'Word' versie in opbouw.

Wat houdt het standaard V&G plan van CSC in?