Opmaak overzicht ‘werflocatie bepalingen/projectlocatie voorschriften’

Gebruikersprofiel CSC :  'Manager' van het project

1. Ga naar het betrokken project en klik in jouw projectscherm op de projectinstellingen:

2. Vul de project bepalingen of voorschriften aan:

Voor een BE werf/projectlocatie,  klik op:

Voor NL bouwplaats/projectlocatie, klik op:

! Vul alle velden in en/of pas ze aan bij wijzigingen en druk op de grijze bewaarknop wanneer klaar.

Noot: onderaan de invulvelden in dit scherm kun je zelf kiezen of je het projectlocatie overzicht wenst te delen met de aangesloten ‘Viewers’ op jouw project. Zorg alvast dat alle invulvelden compleet zijn aangevuld voordat je de gegevens deelt. Als je deze deelfunctie aanvinkt, dan zien jouw 'Viewers' in hun projectscherm automatisch het overzicht staan.

3. Raadpleeg het overzicht vanuit jouw projectscherm nadat je de gegevens opgeslagen hebt:

Voor BE werf/projectlocatie:

Voor NL bouwplaats/projectlocatie:

Je hebt de mogelijkheid om dit overzicht:

• te downloaden via de linker knop:
  • specifiek als actie te versturen naar projectmedewerkers ('Viewers') via de rechter knop:
  • automatisch te delen met alle 'Viewers' van jouw project, via de projectstellingen - zie punt 2.

Als 'Manager' kun je zelf beslissen of je dit overzicht al dan niet wenst te gebruiken voor jouw project, wij geven je graag de voordelen mee.