Aanvullen en opslaan van projectgegevens

Gebruikersprofiel CSC: 'Manager van het betrokken project.

De gegevens van de organisatie worden eenmalig ingevuld en up to date gehouden door de 'Administrator'. De project gegevens dien je als 'Manager' voor jouw betrokken project in te vullen en te onderhouden.

Aanvullen en opslaan van specifieke projectgegevens:

1. Ga naar de projectgegevens in jouw projectscherm, klik hiervoor op de projectinstellingen:

2. Vul de rubrieken aan.

• Vul minstens volgende rubrieken aan voor een optimale download van het V&G plan in Word:

• Laat je per rubriek leiden door de invulvelden die getoond worden en vul ze aan.
  • Sla per rubriek de gegevens op via de grijze opslagknop onderaan in ieder rubriekscherm te zien is.

Noot 'rubrieken projectgegevens':
- Bij het beheren van een Nederlandse bouwplaats wordt de term 'Projectlocatie voorschriften' weer gegeven.
- Voor een Belgische werf staat er 'Werflocatie bepalingen'.
Beide rubrieken bevatten een gelijkaardige invulling, de terminologie wordt aangepast volgens de geografische locatie.

Raadplegen van bedrijf- of organisatiegegevens:

• Klik op de knop organisatie instellingen om deze gegevens te raadplegen:

• Ga verder naar de rubrieken 'Bedrijfsgegevens' en 'Bedrijfsorganisatie'.
  • De 'Administrator' van jouw bedrijf beheert deze gegevens, als 'Manager' kun je deze info inkijken.

Hoe het V&G plan vanuit CSC downloaden op basis van de geregistreerde info?