Pop-up belsymbool in project

Het 'belletje' in CSC dat verschijnt naast de projectlocatie, is de notificatie die jou aangeeft of waarschuwt dat er een op te volgen actie open staat voor jou in het project waar het 'belletje' oplicht. Dit kan een actie zijn die je jezelf toegekend hebt of een actie die door iemand anders aan jou werd toegekend.

Vanaf het ogenblik dat jij een actie toekent aan iemand anders ter verdere opvolging, komt het belsymbool te staan in het betreffende project van de actie eigenaar, diegene aan wie de actie toegekend werd. De actie eigenaar wordt eveneens gewaarschuwd via een schriftelijke pop up als hij op dat moment in CSC zit. Daarnaast licht het aantal open acties die aan de actie eigenaar toegewezen zijn op in het CSC app icoon op de persoonlijke smartphone of tablet.

De toegewezen acties kun je verder opvolgen per project via de project actielijst.