Instellen werkplekinspectie format

Gebruikersprofiel CSC : 'Adminstrator'

Op organisatieniveau pas je de werkplekinspectie checklijst aan onder de organisatie instellingen in CSC.

1. Klik rechtsboven op de organisatie instellingen:

2. Druk op ‘Werkplekinspectie Format’:

3. Selecteer de gewenste inspectievragen en/of voeg je eigen vragen toe per hoofdcategorie:

4. Sla jouw werkplekinspectie format op als je klaar bent:

De gebruikers 'Managers' (=betalende user) zien de laatst opgeslagen werkplekinspectie format vragenlijst staan in hun persoonlijk CSC account. Voor de de projectlocaties, werven of bouwplaatsen die ze beheren en/of waarvoor ze geregistreerd/uitgenodigd zijn. 'Viewers' beschikken niet over de werkplekinspectie functie.