Project actieoverzicht raadplegen of opvolgen in CSC

Gebruikersprofiel CSC : Iedereen ('Viewer', 'Manager' en/of 'Administrator'), voor zover toegewezen of uitgenodigd tot het project.

Ga naar jouw specifiek projectscherm en klik onderaan op de grijze 'Actielijst' knop.

De actielijst die verschijnt spreekt voor zich, je ziet een overzicht van jouw gemelde of ontvangen acties. Wil je de actie raadplegen, opvolgen, afronden of aan iemand anders toewijzen? Dan kan dit hier eenvoudig door de betrokken actie aan te klikken, de gegeven opvolging aan te vullen en te bewaren.

Weetje. Op de 'Actielijst' knop zie je 2 cijfers staan, dit geeft het aantal acties aan die open staan op jouw naam versus het totaal aantal acties die op jouw naam staan.

Hoe voeg ik nieuwe acties toe aan mijn project actielijst?