Raadplegen SOS knop per project

Gebruikersprofiel CSC:  Iedereen ('Viewer', 'Manager' en/of 'Administrator'), voor zover toegewezen of uitgenodigd tot het project.

1. Ga naar het betrokken project.

2. Klik op de gele bol onderaan vanuit jouw specifiek projectscherm

3. De SOS knop staat bovenaan het overzicht van jouw veiligheidsinstrumenten die je kan aanwenden voor het project in uitvoering.

Wil je de noodgegevens weten? Klik:

! Pas als de beheerder (=gebruikersprofiel manager) van de projectlocatie de SOS gegevens eenmalig toegevoegd heeft op projectniveau, dan worden deze automatisch zichtbaar voor iedere betrokkene die aangemeld is op het project.