Risicoanalyse toevoegen per project

Gebruikersprofiel CSC :  'Manager' van het betrokken project.

1. Ga naar het betrokken project en klik op

2. Kies voor a) een volledig nieuwe risicoanalyse of b) een bestaande risicoanalyse.

a) Geef een nieuwe titel in van de activiteit/taak dat je wenst te evalueren en druk op start.

b) Tik de naam in van de bestaande risicoanalyse in en selecteer de gewenste titel uit de lijst.

3.  Vervolgens verschijnt het hoofdoverzicht met 5 keuzetopics.

• Ontdek de keuzemenu’s met zijn hoofd- en subtopics.
  • Selecteer de toepasselijke locatie en middelen die je wenst te analyseren.
  • Vink per subtopic af tot het niveau van de vastgelegde risico’s en de risicofactoren.
  • Per risicofactor zijn de preventiemaatregelen door CSC vooropgesteld.
  • Klik indien gewenst de preventiemaatregelen aan om deze verder aan te passen.

4. Rond de risicoanalyse volledig af wanneer alle toepasselijke topics geselecteerd zijn.  Zorg dat je per gekozen subject dit tot het niveau van het risico en zijn risicofactoren aangeklikt hebt. Herken gemakkelijk aan de kleur of de risicoanalyse topic volledig geanalyseerd werd. Wanneer klaar, druk op:

Risicoanalyse tijdelijk opslaan en later afwerken? Klik hier

Na het afronden of tijdelijk opslaan zie je de opgemaakte risicoanalyses automatisch verschijnen in jouw specifiek projectscherm.