Instructie-Toolbox stap 1: Registratie

Gebruikersprofiel CSC : 'Manager' en/of 'Administrator', voor zover toegewezen of uitgenodigd tot het project.

Hoe maak je een 'Instructie-Toolbox' Actie aan?

1. Ga naar het betrokken project en klik op de gele bol onderaan in jouw projectscherm.
2. Klik op het icoon van de Instructie-Toolbox
3. Alle velden met een * zijn verplicht in te vullen. Zolang deze velden niet ingevuld zijn, zal de knop 'Toolbox toevoegen' niet actief worden. Hieronder de velden waarbij de cursief velden niet verplicht zijn.

Document detail*: Laad hier jouw Instructie-Toolbox op. De populairste bestandtypes zijn toegelaten.

Onderwerp*: Vul een duidelijke titel in voor jouw Instructie-Toolbox

Datum toolbox/instructie*: Geef de datum in wanneer de toolbox dient gegeven te worden.
Als je direct de toolbox instrueert na de registratie van deze actie, dan kun je de actie meteen afronden indien gewenst. Denk er dan wel aan de deelnemerslijst te laten aftekenen. Wij raden alvast aan om de actie pas af te ronden op het ogenblik dat de deelnemerslijst afgetekend is. Via de 'Actielijst' knop kun je deze actie verder opvolgen.

Eventuele aanvullingen: Het enige niet verplichte veld waar je iets meer uitleg kan geven over de Instructie-Toolbox of een melding kan meegeven aan de persoon (=verantwoordelijke actie) die de Instructie-Toolbox gaat geeft.

Verantwoordelijke actie*: Dit is de persoon die de Instructie-Toolbox zal instrueren aan de deelnemers.
Bewaren als concept: Als je dit vak aanvinkt, zal de verantwoordelijke van de actie nog niets zien van deze actie in zijn CSC account. Je kan dus al zaken voorbereiden zonder dat ze voor hem of haar zichtbaar zijn.

Deelnemers*: Hier kan je de namen van de deelnemers toevoegen. Na het krijgen van de Instructie-Toolbox kunnen zij naast hun naam handtekenen. Deze namen kunnen nog aangepast worden nadien indien gewenst, zie stap 2: Opvolging.

Instructie/Toolboxmoment: Hier kan je ev. nog een bestand naar eigen wens opladen, bv. een aftekende presentielijst met handtekeningen van de deelnemers. Let op, je kan de deelnemers ook via de app digitaal laten tekenen. Of je kan een foto toevoegen van de deelnemers bijvoorbeeld. Of een sfeerbeeld van het moment dat de Instructie-Toolbox gegeven wordt.

4. Druk op de knop 'Toolbox toevoegen' waardoor de bestemmeling (=verantwoordelijke actie) deze Instructie-Toolbox in zijn acties zal zien verschijnen. Dit bespreken we verder in het artikel Instructie-Toolbox stap 2: Opvolging.
Voorbeeld:

© Risk Minimizer