Instructie-Toolbox Stap 3: Handtekenen deelnemers

Lees eerst Stap 2

Eens je de Instructie-Toolbox gegeven hebt aan jouw project collega's, kan je ze digitaal laten tekenen als 'Actie Verantwoordelijke'.

Druk hiervoor op de knop 'Ondertekenen Toolbox'

Je komt op het scherm terecht dat uit 2 delen bestaat.
Het bovenste deel laat je toe om de documenten te downloaden.

Download Deelnemerslijst: Dit is het overzicht van de deelnemerslijst. Kan je de deelnemers niet digitaal laten tekenen, dan kan je dit document downloaden en afdrukken. Nadien kunnen ze fysiek tekenen.

Download Document Detail: Hier kan je de Instructie-Toolbox downloaden

Deelnemers: Druk op de oranje knop, laat iedere deelnemer tekenen en sla de handtekening telkens op via de knop 'Opslaan'. Eens een deelnemer getekend heeft en dit opgeslagen werd, kan die NIET meer gewijzigd worden en wordt de knop groen.

Als je nu de deelnemerslijst download, dan zie je een overzicht van de aangemelde deelnemers met de verkregen handtekeningen en de timestamp van het plaatsen van de handtekening. Zo kan bv. Jan morgen tekenen na het krijgen van de Instructie-Toolbox en is dit ook zo geregistreerd als je deze lijst dan opnieuw download.

© Risk Minimizer