Hoe werkt LMRA in CSC?

Met de CSC app voer je gemakkelijk en doelgericht een LMRA uit. Een eenvoudig keuzelijstje wordt getoond (als aannemer kun je dit zelf zo kort of uitgebreid maken zoals je wenst) in de app. Medewerkers kunnen per vraag aanduiden of het veilig is om te starten met het werk of niet. De app werkt visueel, duim omhoog = goed/veilig,  duim omlaag = actie nodig/onveilig.

Het voordeel van het uitvoeren van een LMRA met de CSC app is dat bij een vraag, vaststelling die niet ok is, de gebruiker meteen geleid wordt in een actie die hij dient aan te maken en op te volgen. Bij het opslaan van de actie wordt deze bovendien automatisch geregistreerd op de project actielijst.

Er werd bewust gekozen voor een eenvoudige LMRA registratie waarbij we ons richten op de basis waar het om draait. We constateren dat het onveilig is = we koppelen hieraan actie = kijken of sturen een oplossing aan op de werkvloer, daar waar het werk gebeurt.  Wil je het zelf proberen, test het gratis uit.