Hoe werkt een Werkplekinspectie in CSC?

Ook de Werkplekinspectie checklijst werkt via de CSC app net als LMRA visueel, snel en gemakkelijk.  Een overzicht van inspectievragen wordt getoond waarbij de leidinggevende of observator per vraag kan aanduiden of dit werkplekpunt veilig is of niet. Consequent betekent de duim omhoog dat het ‘goed of veilig’ is, een duim omlaag staat voor ‘onveilig, actie is nodig’.

Vijf voordelen van het uitvoeren van werkplekinspecties met de CSC app:
1. De werkplekinspectielijst heb je altijd op zak.
2. Als gebruiker word je bij een vraag die niet ok of onveilig is, direct geleid in een actie die men dient aan te vullen.
2. Nadien hoef je de actie niet meer afzonderlijk te registeren en/of heb je geen te verwerken papieren meer.
3. Openstaande acties volg je efficiënt en overzichtelijk op via de project actielijst.
4. Bijkomend heb je bij een controle, bv. bij een VCA audit of bezoek van inspecteurs, de nodige info up to date bij de hand.