Hoe kan ik het risicoanalyse rapport lezen of afdrukken?

Ga in jouw project naar het betrokken risicoanalyse rapport en klik erop. Vervolgens zie je de volledige en verkorte versie van het afgeronde risicoanalyse rapport staan. Klik bij het gewenste rapport het linker 'download' icoon aan om de risicoanalyse file te downloaden en te lezen of af te drukken.

! Enkel afgeronde risicoanalyse rapporten kunnen gedownload worden. Wens je het risicoanalyse rapport te downloaden, klik dan eerst op de knop 'Risicoanalyse afronden' in het hoofdoverzicht van de risicoanalyse werkmodus.