Overzichtsrapporten trekken of genereren uit CSC

Gebruikersprofiel: ‘Manager' of 'Administrator’

In de CSC desktopversie staat een ‘reporting’ tool ter beschikking voor de projecten die je beheert.

1. Ga naar de CSC desktopversie.

2. Klik op organisatie instellingen (profielicoon rechts boven) en selecteer het gewenste ‘reporting tool’.

‘Reporting - Actions’ geeft een overzicht van de gerapporteerde of geregistreerde acties van de projecten die je beheert. Dit per type (onveilige en/of positieve meldingen, LMRA en/of werkplekinspecties) of per types, voor 1 of meerdere projecten. Op basis van wie de toegewezen actienemer is, wie dit gerapporteerd heeft en/of wanneer dit gemeld werd. Onder meer de status en opvolging ervan kan geraadpleegd worden via een Excel overzicht.

‘Reporting - Tools’ werpt een beeld op het aantal uitgevoerde onveilige en/of positieve meldingen, LMRA en/of werkplekinspecties. Per type of voor meerdere types kun je hiervan een overzicht genereren voor 1 of meerdere projecten die je beheert. Op basis van wie dit gerapporteerd heeft en/of wanneer.

3. Selecteer de gewenste filters, je hebt zelf de vrije keuze.

4. Na jouw keuzeselectie verschijnt een overzicht op jouw scherm dat je in detail kan downloaden via Excel waar wenselijk. Klik hiervoor op

Naar eigen invulling en noden kun je deze Excellijst verder in een draaitabel zetten en eventuele grafieken hieruit trekken.

! Per project kan je ook steeds als projectbeheerder alle geregistreerde acties van jouw project, op de werkvloer zelf raadplegen en/of opvolgen via de CSC app. Ga hiervoor naar de actielijst van jouw project.